Meer kennis, meer kansen.

Wat is de impact van Windows Server 2003 EoL op uw organisatie

workshop

plaatje Wat is de impact van Windows Server 2003 EoL op uw organisatie
Datum:14 januari 2015Locatie:Bij Cisco te AmsterdamKosten:Gratis voor eindgebruikers

Na 14 juli 2015 stopt Microsoft met de support op Windows Server 2003 en Windows Server 2003 R2. Dit betekent dat er een einde komt aan het uitbrengen van updates en patches. Dit kan resulteren in een minder stabiele en minder beveiligde infrastructuur voor uw organisatie.

Deze end-of-support kan ook het begin inluiden van een nieuwe fase van uw organisatie. Sinds de lancering van Windows Server 2003 is de technologie tenslotte enorm veranderd met Cloud Computing en virtualisatie als twee belangrijke nieuwe fundamenten. Wat kunt u nu al doen?

Tijdens deze workshop bespreekt Jeroen Engelander, enterprise consultant bij BRAIN FORCE de impact van het end-of-support voor uw organisatie. Wat zijn de risico’s? Welke impact heeft dit bijvoorbeeld op uw applicaties en Exchange omgeving. Ontdek tijdens deze workshop ook welke stappen u nu al kunt nemen naar een stabiele en beveiligde infrastructuur.

Programma

09.00 uur Inloop en ontvangst
09.15 uur Wat betekent EoL Windows Server 2003 en wat zijn de risico's?
09.45 uur De End of Support Roadmap
10.15 uur Visie Microsoft
10.45 uur Pauze
11.00 uur De BRAIN FORCE aanpak
11.45 uur Scenario's
12.30 uur Wrap up en Lunch

Voor wie

Deze sessie is interessant voor die mensen uit uw organisatie die zich bezighouden met innovatie en vernieuwing of verantwoordelijk zijn voor het beheren van de IT-systemen. Denk hierbij aan IT managers, senior systeembeheerders en functioneel beheerders. De sessie is uitsluitend bedoeld voor eindgebruikersorganisaties.