Meer kennis, meer kansen.

MBA in één dag

seminar

plaatje MBA in één dag
Datum:Vrijdag 18 maart 2016 en vrijdag 8 april 2016.Locatie:Beatrix Theater Jaarbeursplein 6a 3521 AL UtrechtKosten:€ 995,- (excl. BTW)

Met veel plezier presenteert Dr. Ben Tiggelaar al sinds 2005 zijn MBA In Eén Dag. In 8 uur behandelt hij de belangrijkste inzichten uit een slordige 8 meter aan managementboeken. AG biedt u de kans om deze dag bij te wonen met –nieuw- een extra masterclass van een volledige dag speciaal voor IT-managers.

Als IT-managers heb je het niet altijd even makkelijk. De processen en technieken veranderen razendsnel. Directies sturen veelal op kostenreductie, en voor medewerkers kan het lastig zijn om zich aan te passen aan reorganisaties en de zoveelste nieuwe strategie.

Ben Tiggelaar gaat daar geen verandering in brengen. Maar hij kan je wel helpen aan tools en management-inzichten om met die veranderingen om te gaan, om mensen wél te motiveren, en om directies wél het belang te laten inzien van een goed geoutilleerde IT-afdeling. In MBA in één dag behandelt Tiggelaar de belangrijkste inzichten van de beste managementdenkers: 8 meter managementboeken in 8 uur. Meer dan 16.000 eerdere deelnemers aan 'MBA in één dag' ontdekten hoeveel kennis je in één dag kunt opdoen.

Je beste tijdsinvestering in jaren
MBA In Eén Dag heeft een ijzersterke reputatie verworven. In een aanstekelijk tempo, met flair, met humor en vooral met een indrukwekkende kennis van zaken presenteert Tiggelaar veel tips en verbeterkansen. Hij geeft inzichten en ideeën mee die je direct de volgende dag kunt toepassen.

Prijs
MBA in één dag kost € 995,- (excl. BTW). Dankzij de samenwerking tussen AG en DenkProducties kunnen wij de tweede dag – een masterclass speciaal gericht op IT-managers- gratis aanbieden. Je betaalt dus € 995,- voor twee dagen! Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, lunch, parkeren etc. Op al onze seminars zit een 100% tevredenheidsgarantie: ze zijn elke euro waard. Fijn om te weten!

Programma MBA In Eén Dag
Vrijdag 18 maart, Beatrix-theater, Utrecht. Ontvangst: 09.15 uur
Blok 1: Leiderschap: van manager naar leider, het kan!
Blok 2 Organisatie: hoe bouw je een ondernemende, effectieve organisatie?
Blok 3 Strategie: van strategie naar businessmodel in 9 bouwstenen
Blok 4 Vinger aan de pols: effectief leiding geven aan verandering
Spreker: Ben Tiggelaar
Speciale gastspreker: Ken Blanchard

Onderdelen extra masterclass 8 april, Beatrix-theater, Utrecht
• Ben Tiggelaar
• Kenny van Ierlant, Director Digital Disruption at AXVECO, Digital Thought Leader at Ngi-NGN: technologie als versneller van innovatie
• Case: enterprise mobility als strategisch middel voor innovatie
• Steven Ten Napel, CEO ComakeIT: de digital enterprise van de toekomst vereist een Two Speed IT Department