Meer kennis, meer kansen.

MASTERCLASS SECURITY - BUSINESS ALIGNMENT 2.0

training

plaatje MASTERCLASS SECURITY - BUSINESS ALIGNMENT 2.0
Datum:Eerste college maandag 12 september 2016Locatie:Nyenrode Business UniversiteitKosten:6 colleges € 1.795,- per persoon (excl. BTW)

IT-security-incidenten beheersen bijna dagelijks het nieuws. Vrijwel geen enkele organisatie ontkomt aan lekken, hacks, downtime of andere kleine of grote crises. De antwoorden daarop liggen niet alleen in patches, firewalls en techniek. Minstens even belangrijk  is een goed doordacht securitybeleid dat verder reikt dan alleen de IT-afdeling.
 

Maar hoe faciliteer ik als algemeen manager dit totale beveiligingsproces optimaal? Hoe voorkom ik dat het botst met mijn business belangen? Hoe pak ik Business Continuity Management (BCM)  aan in mijn organisatie? Wat is de relatie tussen privacy en security? En als het dan fout gaat, is mijn crisismanagement wel goed op orde? Hoe weet ik dat zeker?

De masterclass Security - Business Alignment 2.0 geeft antwoord op deze vragen voor het hoger management van een organisatie.  

In 6 pakkende masterclasses presenteren AutomatiseringGids, Nyenrode Business Universiteit en Security Academy een heldere visie over de wijze waarop u in uw organisatie security een goede plek geeft, op een manier dat het bijdraagt aan uw organisatiedoelstellingen.  

Het programma is concreet en helder opgezet en behandelt in zes modules:

  • High level view op Cyber Security & Business alignment
  • Informatiebeveiliging organiseren en succesvol besturen
  • Business Continuity Management: waarde creëren, waarde behouden
  • 'When the shit hits the fan!' Crisismanagement op corporate niveau
  • Compliance, regulations and legal: de voetangels en klemmen van de komende Europese Privacy-verordering
  • Het perspectief van de hacker