Meer kennis, meer kansen.

IT-Galaxy 2014

seminar

plaatje IT-Galaxy 2014
Datum:1 oktober 2014Locatie:Spant! BussumKosten:gratis

PQR presents: IT-Galaxy 2014

Tomorrow's Workspace & Datacenter: Start IT now!

IT-Galaxy is hét PQR-kenniscongres van het jaar, waarbij inhoud de boventoon voert in zowel strategische als technische en praktijkgerichte sessies. Dit evenement is gericht op eindgebruikers, van systeembeheerders tot en met CIO'’s, die werkzaam zijn bij organisaties met meer dan 200 werkplekken.

Tijdens het congres informeren wij u over hoe u met de inzet van de nieuwste IT-technologieën, -oplossingen en -concepten uw zakelijke doelstellingen kunt realiseren. U krijgt antwoord op al uw vragen rondom de Werkplek én het Datacenter van Morgen, waarmee u de optimale afstemming van werkplek en datacenter voor uw eigen organisatie kunt bepalen. U wilt toch ook een ICT-omgeving waarbij continuïteit en performance staan als een huis en waarin de business consumer centraal staat?

 

Trailer IT-Galaxy 2014

Bekijk hier de trailer en laat u inspireren.

 

Schrijf u in!

De rode draad van het programma wordt bepaald door de huidige marktontwikkelingen. Zowel de strategische als technische sessies sluiten aan bij de huidige marktontwikkelingen. Daarnaast bieden we u een track aan waar u de nieuwste IT-technologieën kunt ervaren in een zogenaamd Demo Cafe. Ook bieden wij u een informatiemarkt, waar dit jaar nog meer te zien en te beleven valt. Naast de stands van onze sponsoren, komt er een ‘Innovators Plaza’, waar de innovators uit de IT-markt u graag te woord staan. Wilt u verzekerd zijn van een plek op IT-Galaxy? Dan kunt u zich aanmelden via www.it-galaxy.nl/inschrijven.

 

PQR's IT-Galaxy 2014
Datum: 1 oktober 2014
Tijd: 9.00 uur - 17.00 uur
Locatie: Spant!, Dr. A. Kuyperlaan 3 te Bussum