Meer kennis, meer kansen.

Interactieve Workshop: “The Optimized Datacenter”

workshop

plaatje Interactieve Workshop: “The Optimized Datacenter”
Datum:12 maart 2015Locatie:Rijnzathe 7, Vleuten-De MeernKosten:Gratis

4 Ontwikkelingen als basis voor het Optimized Datacenter

Ontwikkelingen op het gebied van onder meer Software Defined Datacenter, Orchestration, Converged Infrastructure & Cloud Computing bieden daarbij steeds meer mogelijkheden. Hoe maakt u optimaal gebruik van deze ontwikkelingen? Wat zijn de compliance & security vraagstukken? En hoe ziet het migratietraject eruit? Daar gaan wij 12 maart dieper op in. Want met een moderne infrastructuur kan de organisatie zich richten op haar kernactiviteiten, terwijl IT de business optimaal ondersteunt.

Interactieve workshop

Graag willen wij, samen met u, uw migratie naar een platform in lijn met de huidige ontwikkelingen bespreken. Zo bent u verzekerd van een datacenter dat klaar is voor morgen. Uiteraard ondersteunen wij u hier bij. Benieuwd geworden? Meld u zich dan aan voor de PQR-workshop.

Agenda

De agenda ziet er als volgt uit:

  • 12.30 - 13.00 Ontvangst met lunch
  • 13.00 - 13.45 Het Datacenter van Morgen - door Marcel Kleine (Datacenter specialist) Ontwikkelingen op het gebied van Software Defined Datacenter, Orchestration, Converged Infrastructure & Cloud computing gaan razend snel. Wat betekenen deze ontwikkelingen in de praktijk? En welke tooling en skills zijn nodig?
  • 13.45 - 14.30 Compliance & security van uw datacenter - door Hans Bos (National Technology Officer Microsoft Nederland). Wat betekenen de ontwikkelingen in datacenter technologie en cloud computing voor de security en compliance aspecten? En wat betekent de end of support op verouderde systemen? 14.30 - 14.45 Pauze
  • 14.45 - 15.30 Migratiestrategie naar een nieuw datacenter - door Jeroen Breden (Sr. Consultant) In deze sessie krijgt u inzicht in de migratiestrategie van Microsoft, aangevuld met praktijkervaringen van PQR. Bijzondere aandacht krijgt daarbij de migratie van oudere Windows Server versies naar Windows Server 2012R2.
  • 15.30 - 16.15 Bezoek aan het PQR Experience Center (PEC) - door Joost Wasser (uw gastheer voor het PEC)
  • 16.15 Einde

Locatie

Het seminar vindt plaats op locatie bij PQR. Ons kantoor is gevestigd aan Rijnzathe 7, 3454 PV De Meern. Het is centraal gelegen en zowel bereikbaar met de auto als via het openbaar vervoer. Voor een routebeschrijving kunt u hier klikken.

Voor wie is dit seminar bedoeld?

Het seminar is bedoeld voor IT-professionals (eindgebruikers) die werkzaam zijn bij organisaties met meer dan 100 werkplekken, uit alle sectoren, en die meer willen weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Windows Server 2012 R2. U komt toch ook? U kunt zich aanmelden middels het aanmeldformulier. Na uw aanmelding ontvangt u van ons binnen enkele dagen een bevestiging.

Intake

Om er voor te zorgen dat de interactieve workshop zo optimaal mogelijk voldoet aan uw verwachtingen, nemen wij nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen contact met u op voor een korte inventarisatie waarin de huidige pijnpunten, een eventuele roadmap voor uw datacenter strategie worden besproken. Uw gezamenlijke input laten wij als een rode draad door het programma terugkomen.