Meer kennis, meer kansen.

ICT zonder Kopzorgen – gratis themamiddag

seminar

plaatje ICT zonder Kopzorgen – gratis themamiddag
Datum:Donderdag 27 november 2014 13:15 - 18:00 uurLocatie:Unica RotterdamKosten:Gratis

Met praktische kennissessies helpen wij u tijdens de gratis themamiddag ICT zonder Kopzorgen om trends op het gebied van ICT om te buigen naar toegevoegde waarde voor uw organisatie. John Quist, CEO van Unica Groep, verzorgt een boeiende keynote waarin hij vertelt hoe ‘traditionele’ sectoren zoals de bouw en installatietechniek de komende jaren vernieuwing beleven door de opmars van ICT.

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Uw medewerkers nemen hun eigen smartphones en tablets mee naar kantoor, het aantal applicaties binnen uw organisatie stijgt en de kosten van uw ICT-omgeving drukken fors op de begroting. Unica Schutte ICT biedt u daarom tijdens de gratis themamiddag ICT zonder Kopzorgen praktische kennissessies, die u helpen om trends op het gebied van ICT om te buigen naar toegevoegde waarde voor uw organisatie.

Tijdens onze themamiddag op donderdag 27 november ontvangen wij u graag op het kantoor van Unica in Rotterdam. Ter afsluiting van de middag verzorgt John Quist, CEO van Unica Groep, de keynote. Quist geeft zijn visie op de vernieuwingen die ‘traditionele’ sectoren zoals de bouw en installatietechniek de komende jaren door de opmars van ICT gaan beleven.
De inhoud van alle overige kennissessies vindt u op de actiepagina www.ictzonderkopzorgen.nl