Meer kennis, meer kansen.

Black Hat Sessions Part XIV:

congres

plaatje Black Hat Sessions Part XIV:
Datum:donderdag 23 juni 2016Locatie:ReeHorst in EdeKosten:265 euro zonder korting

Op 23 juni a.s. organiseert Madison Gurkha de veertiende editie van het jaarlijkse security congres ‘Black Hat Sessions’. Het thema van deze editie luidt: Mobile (In)security. Ethisch ontwerper Aral Balkan, wiskundige, cryptoanalist en programmeur Daniel J. Bernstein en telecom en security-specialist Kevin McPeake zijn deze editie keynotesprekers.

Mobiele apparaten, mobiele communicatie en het Internet of Things bieden onbegrensde mogelijkheden en daar maken we allemaal dankbaar gebruik van. Uiteraard zit er ook een keerzijde aan al het gemak. Tijdens deze veertiende editie van de Black Hat Sessions geven nationale en internationale experts uit het veld inzicht in de risico's en mogelijkheden die mobiele technologie met zich meebrengt.

Het dagvullend programma bestaat naast de plenaire sessies uit een technische- en een managementtrack. Uiteraard allemaal toegespitst op het thema van dit jaar: Mobile (In)security. Op deze manier kun je zelf een interessant programma samenstellen passend bij je achtergrond en interesse. Ga je liever zelf aan de slag? Tijdens een interactieve hands-on hacking workshop nemen we je mee in een onderzoek naar een messaging-app voor Android. Leer als een hacker te werken en zie hoe (on)veilig je berichten zijn.

Laat je in één dag door experts informeren over alles op het gebied van informatieveiligheid en mobiele technologie. Bovendien is het een uitgelezen kans om te netwerken en met vakgenoten van gedachten te wisselen over al deze onderwerpen.

Het congres vindt plaats op 23 juni in de ReeHorst in Ede. Speciaal voor lezers van AutomatiseringGids geldt een korting van 10 procent op de toegangsprijs. Wanneer je gebruik maakt van het online inschrijfformulier kun je de kortingscode xA8YKhKG opgeven en wordt de korting direct verrekend. Zo betaal je maar 238,50 euro in plaats van 265 euro.

Kijk voor het uitgebreide programma en aanmelding op www.blackhatsessions.com