Meer kennis, meer kansen.

Zeven business voordelen van Software Defined Networking

praktijkvoorbeelden

praktijkvoorbeelden

Software Defined Networking is op het moment een enorme hype. De focus ligt echter nog steeds op de technologie en wordt er vrijwel nog niet nagedacht over concrete toepassingen.

Voor veranderlijke IT-omgevingen, IT-omgevingen die te maken hebben met gevoelige data of voor hybride IT-omgevingen die applicaties draaien op zowel de public als de private cloud kan het lonen om de datacenterinfrastructuur volledig software defined te maken. En hoewel de noodzaak voor een volledig software defined datacenterinfrastructuur voor andere IT-omgevingen minder hoog is, kunt u met Software Defined Networking wel uw concurrenten voorblijven.

Hierdoor is het raadzaam om bij het vervangen of uitbreiden van uw netwerk te kijken naar een Software Defined Networking implementatie.

Zeven business voordelen
In deze whitepaper worden aan de hand van praktijkvoorbeelden de zeven business voordelen van Software Defined Networking behandeld:

  1. Ontschotting van IT-afdeling
  2. Hogere betrouwbaarheid van het netwerk
  3. Integratie public en private cloud
  4. Doelgroepsegmentatie
  5. Kortere time-to-market
  6. Eenvoud in beheer
  7. Hogere flexibiliteit en betere risicobeheersing


Downloaden
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van en de business drivers achter Software Defined Networking? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Zeven business voordelen van Software Defined Networking’.

Delen:

Gerelateerde artikelen