Meer kennis, meer kansen.

Welke rol kan een DMS spelen?

Effectieve steunpilaar in bedrijfsprocessen!

Effectieve steunpilaar in bedrijfsprocessen!

Hoe zorgt u ervoor dat het werken met en verwerken van digitale informatie in uw organisatie op een veilige, controleerbare en gestructureerde manier gebeurd? En daarmee het informatiemanagement van de onderneming en de bedrijfsvoering worden ondersteund?

Elke organisatie heeft baat bij efficiënt verlopende bedrijfsprocessen. Het beheer, de vorming en completering van dossiers met correspondentie, e-mails, presentaties en overige documenten moet zorgvuldig gebeuren. Centrale, veilige opslag en toegang tot informatie, de creatie van een optimaal samenwerkplatform en moderne communicatie zijn daarin belangrijke pijlers.

Een DMS beheert, digitaliseert, structureert en stroomlijnt alle documenten en informatie. Geavanceerde zoek- en vindmogelijkheden, strenge beveiligingsinstellingen en de inzet van workflow bieden ideale mogelijkheden voor veilig en effectief informatiemanagement. Zo kan er geen stap meer overgeslagen of vergeten worden. En verlopen uw processen efficiënter en krijgt u ondersteuning om uw taken gemakkelijker uit te voeren.

Deze whitepaper beschrijft door middel van een aantal praktische voorbeelden dat goed digitaal informatiebeheer uw organisatie tijd en geld bespaart. Dit vindt u onder andere terug in toepassingen als documentbeheer, e-mailmanagement, versiebeheer, contractmanagement en een digitaal personeelsdossier.

Wilt u meer weten over een DMS als steunpilaar voor digitaal informatiemanagement in bedrijfsprocessen? Kijk verder op www.digioffice.nl of neem contact met ons op via 0348 – 46 55 00.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen