Meer kennis, meer kansen.

Voordelen van Cisco UCS in combinatie met NetApp

Video reference van Ziekenhuis Rivierenland Tiel

Video reference van Ziekenhuis Rivierenland Tiel

Ziekenhuis Rivierenland in Tiel (ZRT) is een streekziekenhuis met 373 bedden en 19 specialismen. Het ziekenhuis speelt een belangrijke rol in de gezondheidszorg in de regio midden-Betuwe. In het ziekenhuis werken ruim 1.500 medewerkers en vrijwilligers. De afdeling ICT heeft 22 fte’s. Zo’n 1.000 werkplekken hebben behoefte aan support van de ICT-afdeling. Alle applicaties, draaiden op 64 fysieke rack- en blade-servers.

Peter Westra, systeemarchitect bij het ZRT: “De servers waren verouderd, liepen uit support en gaven veel fouten. Dit gaf storingen op de werkvloer en er waren vaak achterstanden in het wegwerken van tickets. Als een fysieke server kapot gaat, moet je soms een heel nieuw moederbord installeren. Dat kost enorm veel tijd, terwijl de data en applicaties op de server onbereikbaar zijn.”

“Het ziekenhuis is een volcontinu bedrijf, waar bereik en stabiliteit van het netwerk en de applicaties cruciaal zijn. Het netwerk mag nooit uitvallen, want dan is bijvoorbeeld het apotheeksysteem onbereikbaar en weten verpleegkundigen niet welke medicatie ze moeten geven. Daarnaast draaien het ziekenhuisinformatiesysteem en het Elektronisch Patiëntendossier ook op de servers. Het netwerk is onmisbaar om de patiëntveiligheid te waarborgen,” Jacco Juist, Hoofd ICT bij het ZRT.

Bekijk in de video case study hoe het ziekenhuis samen met Proact een beheer- en onderhoudsvriendelijke Cisco UCS server omgeving met een vereenvoudigde architectuur heeft gevonden en geïmplementeerd. En vooral welke voordelen dit het zijn.

Delen:

Gerelateerde artikelen