Meer kennis, meer kansen.

Vijf mythes van Cloud Computing

Five myths of cloud computing

Five myths of cloud computing

Er is veel hype rond Cloud Computing maar het kan uw organisatie vele voordelen opleveren. Door de cloud te omarmen waar het logisch is voor uw organisatie, kan uw time-to-revenue versnellen en kosten reduceren. Maar om de cloud te omarmen moet er door de hype heen geprikt worden om échte oplossingen te vinden.

Zoals te zien is bij vele andere grote evolutionaire transformaties van IT van de laatste vier decennia, kunnen technologieën in eerste instantie storend werken doordat de hype de realiteit voorbij streeft. Wanneer de technologie echt begrepen wordt kunnen de voordelen opwegen tegen de uitdagingen. Omdat Cloud concepten verschillende dingen kunnen betekenen voor verschillende mensen wordt er in deze whitepaper gekeken naar vijf cloud computing mythen om feit van fictie te onderscheiden.

Vijf mythen van Cloud Computing
De vijf mythen die in deze whitepaper aan de orde komen zijn:

  1. De public cloud is de goedkoopste manier om IT-services aan te schaffen
  2. Kleine stapjes in virtualisatie zijn de enige manier om de cloud te bereiken
  3. Cruciale applicaties horen niet thuis in de cloud
  4. Alle Cloud Security eisen zijn even belangrijk voor uw organisatie
  5. Er is slechts één manier om Cloud Computing te doen

Profiteren van de voordelen van cloud computing
Ongeacht waar uw organisatie is in het cloud-adoptie proces, met de juiste cloud partner kan u profiteren van de voordelen van cloud computing – zonder de hype – met een breed scala aan cloud computing expertise, producten en diensten.

Download de whitepaper
Om maximaal gebruik te maken van de voordelen van cloud computing moet uw organisatie eerst door de hype heen prikken om zo de juiste oplossing voor uw organisatie te vinden. Wilt u ook profiteren van Cloud computing? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Five myths of cloud computing’ zodat ook u feit van fictie kan onderscheiden.

Delen:

Gerelateerde artikelen