Meer kennis, meer kansen.

Vier uitdagingen voor de ‘mobile enterprise’

Building the mobile enterprise: integrated secure and productive

 Building the mobile enterprise: integrated secure and productive

Er is geen twijfel over mogelijk dat mobility aan de orde van de dag is. Terwijl al 49% van alle organisaties mobility ondersteunen is het nog belangrijker dat op dit moment 69% van alle organisaties de investeringen op het gebied van mobility opschroeven voor de komende jaren. Voor de achterblijvers zal het moeilijk worden om de organisaties die wel bereid zijn te investeren op het gebied van mobility bij te kunnen benen.

Organisaties die zichzelf ‘mobile enterprises’ kunnen noemen hebben zichzelf flexibel en schaalbaar gemaakt voor zowel werknemers als klanten. Door een geïntegreerde aanpak op het gebied van mobility zijn organisaties in staat directe toegang te verschaffen tot bedrijfskritische data en applicaties voor een verscheidenheid aan apparaten, terwijl de beveiliging nog altijd optimaal is.

 

Uitdagingen op het gebied van mobility

Er zijn vier fundamentele uitdagingen die een organisatie moet aanpakken bij het creëren van een ‘mobile enterprise’:

 

  1. Security
  2. De noodzaak voor business en IT om de strategie te veranderen
  3. Mobiele complexiteit en integratie
  4. Beperkingen van vaardigheden op het gebied van mobile

Security

Security wordt gezien als de belangrijkste barrière om mobility te ondersteunen in organisaties. Belangrijke security begrippen die een rol spelen bij mobile security zijn:

  • Identity & Access Management
  • Netwerk Security
  • Bescherming van vertrouwelijke gegevens
  • Bescherming tegen virussen en malware

 

De noodzaak voor business en IT om de strategie te veranderen

Iedereen, van CEO tot businessmanager, moet de nieuwe realiteit van de mobile enterprise omarmen en proactief hieromtrent om zo de ‘mobile enterprise’ mee te kunnen nemen in elk business initiatief.

Mobiele complexiteit en integratie

Business mobility is een complex streven. Het framework voor de ‘mobile enterprise’ zorgt voor complexiteit vanaf dag één.  De ‘mobile enterprise’ maakt mobility niet minder complex maar integreerd mobiliteit volledig in de business van een organisatie.

Beperkingen van vaardigheden op het gebied van mobile

Maar weinig organisaties hebben alle vaardigheden aan boord om mobility volledig te integreren.

Download de volledige whitepaper

Download de volledige whitepaper waarin de bovenstaande vier uitdagingen bij het adopteren van mobility volledig zullen worden behandeld.

Delen:

Gerelateerde artikelen