Meer kennis, meer kansen.

Video: Hoe werkt managed hosting?

Hoe werkt het?

1. Het persoonlijke hostingplan – mensen en maatwerk

Bij managed hosting worden je servers door ervaren engineers beheerd. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technieken op het gebied van hosting. Voordat je het serverbeheer daadwerkelijk aan hen overdraagt, wordt er eerst vrijblijvend een hostingplan opgesteld, dat is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

2. De oplevering en het onderhoud

Na oplevering van je servers, geniet je van 24/7 monitoring en uptimegarantie. Systeem- en software-updates voeren wij voor je door. Heb je vragen of aanvullende wensen? Dan kun je altijd contact opnemen met jouw persoonlijke accountmanager.

3. Beheer van websites via Plesk

Met managed hosting krijg je toegang tot Plesk Onyx. Met dit handige Control Panel beheer je eenvoudig je websites en applicaties. Zo kun je nieuwe klanten aanmaken, klantgegevens beheren en klanten toegang geven tot hun website. Maar je kunt ook dienstenpakketten toevoegen, abonnementen aanmaken en automatisch back-ups van je bestanden maken.

Kortom, met managed hosting van Hostnet ben je verzekerd van de beste hostingperformance voor je websites en applicaties.

 

Delen:

Tags:

Gerelateerde artikelen