Meer kennis, meer kansen.

Video Forrester: Deze Pandemie vraagt om een digitale respons

De wereldwijde pandemie betekent dat bedrijven hun personeelsmanagement, workflows en verliespreventieprocessen moeten hervormen. Als bedrijven zich willen aanpassen aan de pandemie en de daarmee eventueel gepaard gaande terugloop in omzet, moeten ze deze processen stroomlijnen. Forrester Research spreekt over deze uitdagingen in de video "The Pandemic Recession Demands a Digital Response." Experts bespreken hoe bedrijven zich kunnen aanpassen en groeien door lean te worden, volledig in te zetten op ecosystemen en agile op schaal te omarmen.

In deze video wordt beschreven hoe een digitale reactie op COVID-19 bedrijven kan helpen toekomstige verstoringen te voorkomen. U leest waarom het versterken van digitale praktijken door het analyseren van organisatorische en technologische strategieën een must is. Dat omvat het beoordelen van de ecosystemen van uw leveranciers als een stap in de richting van meer veerkracht.

- Bedrijven moeten hun sterke punten benutten door zich te concentreren op hun kernplatforms om veerkrachtiger te worden tijdens een recessie
- De sleutel tot toekomstbestendigheid is innoveren door middel van ecosystemen
- Bedrijven moeten vooral werken aan het verkrijgen van meer inzichten, het orkestreren voor flexibiliteit en meer outsourcen
- En meer een op waarde afgestemde manier gebruiken om workflows te stroomlijnen om te komen tot zakelijke flexibiliteit.

Bekijk de video met Forrester Analist Ted Schadler om te zien hoe uw bedrijf de huidige en toekomstige stabiliteit kan waarborgen door deze digitale benadering van ecosystemen te hanteren.

Delen:

Tags:

    Gerelateerde artikelen