Meer kennis, meer kansen.

Uw data-gedreven organisatie in de hybride cloud

Maakt u gebruik van een hybride IT-omgeving, waarbij u zowel uw eigen datacenter als de voordelen van de cloud benut, of denkt u hierover na?

Dan komen er uitdagingen op het gebied van data op uw pad. Denk aan de toegang, de plaatsing, controle, management en de beveiliging van uw data. In dit whitepaper leest u hoe u deze uitdagingen aanpakt en de data, in de cloud of on-premises, weer voor uw organisatie kunt laten werken op diverse gebieden:

 • Data Analytics, in uw eigen datacenter of in de cloud (zoals Hadoop en AWS Elastic Map Reduce).
 • Vereenvoudig en versnel het verplaatsen van grote datasets van uw datacenter naar de cloud en weer terug.
 • Een veilige IaaS-omgeving (Infrastructure as a Service), die IT voorziet in compute, storage, network en andere resources, zodat zij hun OS en applicaties kunnen uitrollen en draaien.
 • Automatische data tiering, om op een kostenefficiënte manier om te gaan met de (automatische) plaatsing van actieve data en inactieve data.
 • DevOps in de cloud, waarbij developers nooit meer hoeven te vragen om ruimte om applicaties te ontwikkelen en testen, maar zij zelf eenvoudig workspaces kunnen aanmaken en sneller kunnen inspelen op veranderende behoeften in de organisatie.
 • Workload-migratie, waarbij data eenvoudig en veilig van en naar de cloud wordt gemigreerd, zonder dat er aanpassingen nodig zijn aan processen en applicaties die deze data gebruiken.
 • Disaster Recovery en Business Continuity, zonder de kosten van een tweede datacenter-locatie te hoeven dragen. Profiteer van een pay-as-you-grow-model in de cloud.
 • Dataprotectie, waarvoor de IT-afdeling verantwoordelijk is, of de data nu on-premises of in de cloud staat. Ga op een kostenefficiënte manier om met back-up en security van data, ongeacht waar deze data opgeslagen is.
 • Beheren van industrie-specifieke applicaties. Ook deze, vaak bedrijfskritische, applicaties kunnen in de cloud draaien terwijl de data veilig opgeslagen staat in uw datacenter. Zo voldoet u aan wet- en regelgeving, maar profiteert u van de performance, schaalbaarheid en kostenefficiëntie van de cloud.
 • Monitoren en managen van uw resources, in de cloud en on-premises. Elimineer complexiteit en krijg het overzicht over eindpoints, netwerkverkeer en compute resources. Ontdek issues voordat er problemen ontstaan en houd tegelijkertijd kosten onder controle.

Download dit whitepaper en ontdek hoe NetApp Data Fabric de knelpunten in uw huidige hybride IT-omgeving tackelt en toekomstige knelpunten voorkomt, zodat u uit uw data volop strategisch voordeel kunt behalen!

Delen:

Tags:

  Gerelateerde artikelen