Meer kennis, meer kansen.

Uw business slimmer maken?

Het Intelligent Data Platform van HPE opent deuren voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. Deze ondernemingen creëerden een intelligente datastrategie die gelijke tred kan houden met de steeds veranderde applicatiesets, analytics en securityeisen. Dankzij Big Data en analytics kunnen ze meer inzicht verwerven en zijn ze de concurrentie net dat stapje voor. In deze businesscases ontdekt u hoe bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren het Intelligent Data Platform succesvol integreerden in de werking en dagelijks de vruchten ervan plukken.

Het Intelligent Data Platform stelt dienstverleners zoals Basefarm of Webair in staat om hun prestaties en flexibiliteit te verhogen en betrouwbare SLA’s te leveren voor hun klanten. De financiële sector kan dankzij nieuwe technologieën snel nieuwe diensten leveren aan klanten, zoals mobiel bankieren of always on banking. Het Intelligent Data Platform zorgt ervoor dat de continuïteit verzekerd wordt.

Niet alleen dienstverleners of banken, maar ook bedrijven in de maakindustrie en retail moderniseren hun IT-infrastructuur. De voordelen? De klantenservice verbetert, kosten worden onder controle gehouden en organisaties kunnen beter tegemoet komen aan de hoge eisen van klanten. En daar blijft het niet bij.  Dankzij moderne infrastructuren kunnen innovatieve applicaties voor consumenten worden gecreëerd. Van payrolladministratie of het beheren van persoonlijke gegevens tot virtuele onderwijsdiensten; ook overheidsinstellingen en scholen vertrouwen op grote hoeveelheden data, die veilig moet worden opgeslagen. Door te migreren naar een moderne storage-infrastructuur wordt de performance aanzienlijk verbeterd en wordt een snelle back-up en herstel beter ondersteund. Zelfs met krappe budgetten kunnen overheidsinstellingen en scholen inzetten op een zeer schaalbare, kostenefficiënte storageoplossing.

Ook de zorgsector zet volop in op innovatie. Lees de case van het Flevoziekenhuis, waar radiologen beelden bijvoorbeeld sneller bekijken en demoderne storage-infrastructuur er niet alleen de beschikbaarheid van kerntoepassingen, maar ook de ervaring van de patiënt en dokters verbetert.

Delen:

Tags:

    Gerelateerde artikelen