Meer kennis, meer kansen.

Uitdagingen van de cloud

Cloud in 3 smaken

In deze whitepaper leest u in vogelvlucht waarin de verschillende soorten cloud verschillen. Zo staan data en applicaties in de public cloud naast elkaar in één rack. In de private cloud staan de gegevens van klanten los van elkaar, vaak on premise. De hybride variant is een mengvorm waarin sommige onderdelen vanwege technische, juridische of security-redenen in de private cloud blijven staan.

Cloudmigratie: welke apps en data gaan wel of juist niet mee?

Voordat u uw IT überhaupt kunt migreren, zult u een inschatting moeten maken van wat wel en wat niet naar de cloud verhuist. Daarna kunt u een schifting maken en onderdelen verplaatsen. Hiervoor is specialistische kennis nodig. Welke onderdelen lenen zich beter en juist minder goed voor de cloud? Het blijkt dat sommige workloads zelfs heen en weer zijn te migreren, terwijl de continuïteit niet in gevaar komt.

Security beter geregeld in de cloud

In de whitepaper leest u dat een traditionele IT-staf misschien minder geschikt is voor de nieuwe cloud-techniek. Daarnaast leest u waarom uw gegevens in de cloud beter beschermd zijn tegen cybercriminelen. Wilt u alles uit de cloud halen? Download dan Identifying the Right Solution.

Delen:

Gerelateerde artikelen