Meer kennis, meer kansen.

Top vier IT-infrastructuuruitdagingen en hoe u daarop in kunt spelen

Inspelen op IT-infrastructuuruitdagingen

Inspelen op IT-infrastructuuruitdagingen

De business vraagt van de IT-afdeling en van beheerders meer proactiviteit bij het ondersteunen van de bedrijfsdoelen. Op hetzelfde moment hebben beheerders de handen vol om alle lichten in het datacenter op groen te houden door het grote aantal IT-infrastructuuruitdagingen die op hen afkomen. Hoe speelt u in op deze uitdagingen, zodat u de productiviteit op beheergebied vergroot en er meer tijd overblijft voor het proactief ondersteunen van de business? De vier belangrijkste IT-infrastructuuruitdagingen en het antwoord zijn hieronder op een rij gezet:

Uitdaging 1. De IT-infrastructuur bestaat uit verschillende losse componenten. Wat te doen met nieuwe hardware, software-upgrades en al de losse merken in de IT-infrastructuur?

Antwoord: Kies voor een validated design bestaande uit gestandaardiseerde bouwstenen van storage- server-, netwerkcomponenten en hypervisors. Zij kenmerken zich door hun applicatiegerichte ontwerp, dat diensten levert op basis van standaard x86-hardware. Voorbeelden zijn gevalideerde ontwerpen voor honderd tot duizend virtuele servers, vijfhonderd tot tweeduizend virtuele werkplekken of Microsoft Exchange/SQL.

Uitdaging 2. Langdurige sizing- en evaluatietrajecten van hard- en software.

Antwoord: Wie kiest voor een validated design, kan stoppen met puzzelen om allerlei losse infrastructuurcomponenten te sizen en te evalueren. Dat is al gebeurd door de leverancier van de omgeving. Het ontwerp is ivolledig afgestemd op het gewenste gebruik.

Benieuwd naar de overige 2 stappen? En hoe u kunt inspelen op deze IT-infrastructuuruitdagingen?

Bekijk in deze tutorial video in 112 seconden hoe dit gerealiseerd kan worden met een converged data center infrastructure.

 Bekijk de video tutorial

 

 

Delen:

Gerelateerde artikelen