Meer kennis, meer kansen.

Tijd en geld besparen met flashopslag

Het kan heel frustrerend zijn: bestanden en analyses die eindeloos lijken te laden en lang durende analyses. Dit gaat allemaal ten koste van de efficiëntie binnen uw organisatie. Uw opslaginfrastructuur staat vandaag de dag steeds meer onder druk door de explosieve groei aan data en de vraag naar toegang tot deze informatie. inmiddels zijn hier genoeg technologieën voor beschikbaar die uitkomst kunnen bieden. Maar het compleet vervangen van bestaande oplossingen kan prijzig en gecompliceerd zijn. 

Flashopslag biedt uitkomst
Snelheid is de sleutel tot succes. Binnen uw organisatie kan veel tijd en geld worden uitgespaard door uw medewerkers snel en efficiënt toegang te geven tot de data die zij nodig hebben. Daarnaast stijgt de klanttevredenheid ook wanneer klanten snel worden voorzien van de juiste informatie. Met flashopslag is het mogelijk om aan deze behoeften te voldoen en daarnaast uw IT-afdeling te ontlasten.

De kracht van flashopslag
In plaats van het vervangen van al uw bestaande oplossingen, kunt u ook kiezen voor flashopslag als kostenefficiënte oplossing voor uw datacenter. Dit gaat gepaard onder meer de volgende voordelen:

  • Besparing van tijd en geld
  • Meer flexibiliteit
  • Snellere laadtijden en betere performance

Flashopslag levert vandaag de dag de beste prestaties. Waar de ouderwetse hard disks momenteel nog geschrikt zijn voor eenvoudige taken, zullen deze in de toekomst uit het datacenter gaan verdwijnen. Bij de keuze voor flashopslag zijn verschillende oplossingen mogelijk. In dit rapport gaan we dieper in op de kracht van flashopslag en kijken we in het bijzonder naar IBM FlashSystem.

Download de whitepaper
Overweegt u uw opslaginfrastructuur onder de loep te nemen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van flashopslag? Vraag dan deze gratis whitepaper aan.

Delen:

Tags:

Gerelateerde artikelen