Meer kennis, meer kansen.

Stuur digitale innovatie aan op de werkvloer

Agile data and the cloud

Agile data and the cloud

Wanneer bedrijven succesvol willen blijven zullen ze zichzelf continu opnieuw moeten blijven uitvinden. Bedreigingen voor de core business worden hierdoor afgewend, nieuwe inkomstenstromen worden gecreëerd en concurrenten kunnen worden voorgebleven. Bedrijven hebben verschillende tactieken ontworpen om deze doelen te behalen, waaronder digitale innovaties.

Voorheen had de IT-afdeling voornamelijk de taak om te werken vanuit opdrachten vanuit de organisatie. Tegenwoordig is dit uitgegroeid tot het aansturen op innovatie op het gebied van digitale producten en diensten voor zowel de medewerkers als de klanten van de organisatie.

Aansturen van innovatie
Verschillende oplossingen zijn ontwikkeld om innovatie binnen de organisatie aan te blijven sturen. In de whitepaper worden een aantal van deze oplossingen behandeld. Organisaties kunnen de medewerkers aanzetten en inspireren om nieuwe ideeën en technologieën te ontwikkelen. Het aansturen van innovatie kan ook extern plaatsvinden. Doormiddel van cloudoplossingen kunnen collega’s van andere locaties inspraak hebben op de innovaties en ontwikkelingen die over het gehele bedrijf van kracht zijn.

Download de whitepaper
Lees in de whitepaper meer over de verschillende manieren van innoveren op het gebied van IT binnen de organisatie. Verschillende technieken worden behandeld en er wordt dieper ingegaan op de rol die de cloud hierin speelt. Uiteindelijk wordt gekeken naar wat de organisatie kan doen om de medewerkers aan te sturen om zoveel mogelijk mee te werken aan nieuwe innovaties, ideeën en technologieën.

Delen:

Tags:

Gerelateerde artikelen