Meer kennis, meer kansen.

Strategische keuze voor Cisco ACI

strategische keuze

strategische keuze

Avit Systems is de eerste Cisco-partner die de Application Centric Infrastructure (ACI) volledig heeft geïmplementeerd in zijn datacenter. Cisco’s ACI zorgt voor datacenter-infrastructuren voor een revolutionaire stap vooruit. Avit Systems ervaart echter dat het een stap is die niet zomaar even gezet is. De implementatie vereist niet alleen goede planning, maar ook een heldere strategische keuze.

De strategische keuze van Avit Systems voor ACI is ingegeven door de ervaringen met de cloud-diensten die Avit levert aan hotels. Deze Cloud Connected hotel solution levert complete hotelautomatisering waaronder meer het (draadloze) hotelnetwerk, camerabewaking en diverse hotelapplicaties. Deze 'Cloud Connected' diensten worden uit het datacenter van Avit geleverd.

Avit krijgt steeds meer vraag naar uitbreiding van deze diensten, maar ook meer aanvragen van hotels van verschillende ketens. Vanzelfsprekend moet het toevoegen van nieuwe diensten zonder haperingen verlopen. Een behoorlijke uitdaging, want er komt gemiddeld iedere twee maanden een nieuw hotel bij.

Downloaden
Benieuwd naar strategische keuze van Avit voor Cisco ACI? Download dan geheel vrijblijvend het artikel 'Strategische keuze voor Cisco ACI'

Delen:

Gerelateerde artikelen