Meer kennis, meer kansen.

Softwareontwikkeling soepel laten verlopen

Agile deployment model voor applicatie ontwikkeling

Agile deployment model voor applicatie ontwikkeling

In de digitale wereld van vandaag worden continu applicaties ontwikkeld die aan de verschillende eisen en services van organisaties beantwoorden. Softwareontwikkeling heeft in de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Mobiele telefoons en andere draagbare apparatuur hebben de manier waarop we met persoonlijke- en businessdata omgaan compleet veranderd. De hoeveelheid data is hierdoor geëxplodeerd. Softwareontwikkelaars zijn daarom applicaties gaan ontwikkelen zodat bedrijven met deze grote hoeveelheid data om kunnen gaan.

Softwareontwikkeling

Elke organisatie of zelfstandige ondernemer moet code die ze schrijven managen, beschermen en ervoor zorgen dat het van hen blijft. Dit vraagt om een oplossing die het volume en de variatie van data aankan.

Verschuiving van focus

De afgelopen jaren lag de focus vooral op de optimalisering van hardware infrastructuren. Ze moeten niet alleen efficiënt en betrouwbaar zijn, maar daarnaast ook een hoge uptime garanderen. Nu de infrastructuren zijn uitontwikkeld op dit gebied, verschuift de focus naar het optimaliseren van het softwareontwikkelproces.

Lees de whitepaper

Download de whitepaper voor meer informatie over het optimaliseren van infrastructuren door middel van softwareontwikkeling. Zo wordt dieper ingegaan op het feit dat de focus bij deze optimalisatie in de laatste jaren van hardware naar software gegaan. Lees de whitepaper en kom er achter wat uw organisatie kan doen om de ontwikkeling van software in goede banen te leiden.

Delen:

Gerelateerde artikelen