Meer kennis, meer kansen.

Sneller innoveren en reageren door controle over de cloud

De datafabric van NetApp

De datafabric van NetApp

Wanneer het gaat om de cloud moeten IT-organisaties reageren op de veranderende bedrijfsbehoeften. Met toenemende mate kiezen bedrijven voor een hybrid-cloudleveringsmodel. De voordelen die hierbij komen kijken zijn o.a. de mogelijkheid om sneller te reageren, kosten te beperken en het verhogen van de flexibiliteit.

De public cloud wordt steeds meer een onderdeel van de strategie van veel IT-organisaties. De public cloud voorziet in infrastructuur- en applicatieservices die de strategie van de private cloud aanvullen. Om de private cloud-strategieën aan te vullen bieden honderden cloud-serviceproviders en verschillende hyperscale cloud-providers een breed scala van infrastructuur- en applicatiediensten aan

De belangrijkste voordelen
Met behulp van NetApp kunnen organisaties data in iedere cloud managen en beheren. Door de combinatie van cloud data management en partnerschappen worden er voor klanten mogelijkheden gecreëerd om innovatie te versnellen en de IT-responsiveness te verbeteren. De hierbij belangrijkste voordelen die naar voren komen zijn:

Kosten afstemmen op de vraag door de controle over uw data in meerdere clouds te beheren en te onderhouden, en wel met de efficiency en veelzijdigheid van een universeel dataplatform dat is gebaseerd op het besturingssysteem NetApp® Data ONTAP®.
Profiteren van de flexibiliteit en on-demand voordelen van een hybrid cloud met serviceproviders die u zelf uitzoekt.
-  Risico's beperken door eengemeenschappelijk pakket dataservices te implementeren en gebruik te maken van de ingebouwde dataportabiliteit tussen cloudresources.

Download de whitepaper “De datafabric van NetApp” om meer te weten te komen over de strategie van NetApp voor naadloos datamanagement in de cloud.

Delen:

Gerelateerde artikelen