Meer kennis, meer kansen.

Snel en eenvoudig nieuwe applicaties en diensten inzetten

PureApplication System for IBM WebSphere Application Server workloads

PureApplication System for IBM WebSphere Application Server workloads

Vanwege de hedendaagse complexiteit van organisaties worden veel belangrijke projecten te laat opgeleverd en overschrijden zij vaak het budget. Hierdoor zijn organisaties niet behendig genoeg om écht competitief te zijn. Om aan de vraag naar snelle applicatieontwikkeling en levering te voldoen zijn vereenvoudigde, geïntegreerde en geautomatiseerde ontwikkeling en operationele levenscyclussen voor organisaties vereist.

Om deze doelen te kunnen bereiken moeten organisaties actie ondernemen in enkele sleutelgebieden:

  • Consolidatie: Het efficiënter consolideren van applicaties en onderliggende systemen draagt bij aan gereduceerde operationele uitgaven
  • Optimalisatie: Better afstemmen en automatiseren van applicaties verbetert prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid
  • Innovatie: Nieuwe applicaties en diensten sneller leveren draagt bij aan bedrijfsbehoeften
  • Acceleratie: Applicaties kunnen sneller worden ingezet in een beveiligde en geïntegreerde private cloud omgeving

Er zijn 3 basismethoden ontstaan om deze punten aan te pakken. Sommige organisaties stemmen hun eigen systemen af aan de hand van de flexibiliteit van algemeen-gebruik systemen door deze te optimaliseren voor de eigen organisatie. Echter kan hier veel tijd en moeite mee gepaard gaan.

Andere organisaties maken gebruik van de eenvoud van apparaten maar worden belemmerd door de beperkte flexibiliteit van deze systemen. De elasticiteit van de cloud draagt bij aan de efficiëntie maar gaat gepaard met andere problemen. De ideale oplossing combineert het beste van de bovenstaande drie oplossingen in één systeem.

Download de whitepaper

In deze paper leest u hoe organisaties tijd en geld kunnen besparen aan de hand van consolidatie en acceleratie van applicaties in een flexibele PureApplication System omgeving met ingebouwde expertise. Wilt u meer lezen? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘PureApplication System for IBM WebSphere Application Server workloads’.

Delen:

Gerelateerde artikelen