Meer kennis, meer kansen.

Schaalbare storage met Clustered Data ONTAP

Lab Validation Report: NetApp Clustered Data ONTAP

Lab Validation Report: NetApp Clustered Data ONTAP

De vraag naar storage groeit snel. Om de groei van data aan te kunnen zonder verstoring van de business is snelle inzet van storage en IT resources een kwestie van schaalbaarheid. ESG’s IT Spending Intentions Survey laat zien toenemend gebruik van server virtualisatie, verbeterde backup en recovery en het managen van de groeiende hoeveelheid data in de top 10 van IT prioriteiten staan. Door alle veranderingen in IT wordt er steeds meer gevraagd van storage.

NetApp gaat de uitdagingen in storage aan met clustered Data ONTAP 8.2.1. Clustered Data ONTAP 8.2.1 gebruikt verschillende NetApp storage systemen en creëert een schaalbaar en uniform storage platform.  Dit storage platform is ontworpen om ononderbroken operationeel te blijven.

ESG Lab validation

Het ESG lab heeft Data ONTAP 8.2 getest. De test is uitgevoerd met een focus op operationele efficiëntie, flexibiliteit, en beschikbaarheid. In de bijbehorende whitepaper worden de testresultaten uitgebreid uiteengezet. De volgende onderwerpen rondom Data ONTAP 8.2 worden in het kader van het onderzoek beschreven:

·        Operationele efficiëntie;

·        SnapVault Disk-to-disk Backup

·        Enterprise Non-Disruptive Operations

·        Flexibiliteit en optimalisatie van de performance

 

Lees gratis en geheel vrijblijvend hoe organisaties een efficiënte, flexibele en schaalbare omgeving kunnen creëren voor data storage die een shared IT infrastructuur basis ondersteund.  De onderzoeksresultaten van ESG worden toegelicht en highlights en een conclusie worden beschreven.

Delen:

Gerelateerde artikelen