Meer kennis, meer kansen.

Praktische gids voor het creeeren van Mobile Enterprise Programs

Developing more effective mobile enterprise programs

Developing more effective mobile enterprise programs

Sommige organisaties staan alleen toe dat er op apparaten gewerkt wordt welke eigendom zijn van de organisatie zelf. Toch groeit het aantal organisaties dat de overstap maakt naar het Bring Your Own Device (BYOD) principe. En met de komst van mobiele apparaten en een steeds grotere behoefte aan het overal en altijd kunnen werken is de noodzaak voor mobile enterprise programs dan ook aanzienlijk gegroeid.

“The rise of ‘bring your own device’(BYOD) programs is the single most radical shift in the economics of client computing for business since PCs invaded the workplace. Every business needs a clearly articulated position on BYOD, even if it chooses not to allow for it.” – Gartner

Voordelen van Mobile Enterprise Programs

Mobile enterprise programs omvatten de infrastructuur, de technologieën en het beleid die de medewerkers en andere stakeholders in staat stellen om bedrijfsapplicaties op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets te implementeren. Een dergelijk programma helpt organisaties om aanzienlijk meer klantwaarde te creëren, maar daarnaast vergroot het ook de waarde voor medewerkers en partners. Doordat er te allen tijde toegang is tot bedrijfsapplicaties en –middelen kunnen medewerkers van vrijwel elke locatie werken. Dit vergroot niet alleen de productiviteit en efficiency, maar geeft ook een concurrentievoordeel.

Inhoud van de whitepaper

Deze whitepaper beschrijft hoe organisaties op praktische wijze strategieën voor de implementatie van mobile enterprise programs kunnen maken en hoe deze ook daadwerkelijk geïmplementeerd kunnen worden. Ook wordt er ingegaan op de mogelijkheden en voordelen die partners van de ‘mobile enterprise’  met zich meebrengen bij de ontwikkeling en de support van dergelijke programma’s. Hierbij wordt de focus gelegd op programma’s voor medewerkers in tegenstelling tot klanten.

Download de whitepaper

Download de engelstalige whitepaper “Developing more effective mobile enterprise programs” en lees meer over het ontwikkelen en implementeren van effectieve mobile enterprise programs.

Delen:

Gerelateerde artikelen