Meer kennis, meer kansen.

Optimaliseer uw datacenternetwerk

Optimizing the Datacenter Network

Optimizing the Datacenter Network

De vier pilaren van computing – cloud, mobility, social en analytics – drijven nieuwe hoogtes van netwerkinnovatie in datacenternetwerken. Deze drijfveren, samen met virtualisatie en het Internet of Things, zorgen voor grote veranderingen in verkeerspatronen waardoor de beperkingen van traditionele netwerken en hun besturingsmodellen bloot komen te liggen.

 

Automatisering en orchestration voor behendigheid, flexibiliteit en dienstsnelheid

Om een resource te worden -  in plaats van een knelpunt - voor de algehele datacenterprestaties moet het netwerk niet alleen uitzonderlijke prestaties en schaalbaarheid leveren. Het netwerk moet ook nooit eerder vertoonde automatisering en orchestration leveren voor behendigheid, flexibiliteit en dienstsnelheid.

 

In deze whitepaper worden bovenstaande sleuteltrends onderzocht en bepreken we de rol die Cisco’s Application Centric Infrastructure (ACI) kan spelen in het aanpakken doorlopende uitdagingen voor IT- en netwerkmanagers. Aan bod komen onder meer de volgende onderwerpen:

  • Hoe sleuteltrends de datacenterinfrastructuur hervormen
  • De voordelen van nieuwe methodes voor datacenternetworking
  • De overweging van Cisco’s Application Centic Infrastructure

 

Download de whitepaper

Wilt u meer weten? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Optimizing the Datacenter Network for improved Scalability, Orchestration, and Automation’.

Delen:

Gerelateerde artikelen