Meer kennis, meer kansen.

Ontwikkeling en testdoorlooptijden en kosten verkorten in de cloud

Applicatieontwikkeling eenvoudig faciliteren? Dit is het moment

Applicatieontwikkeling eenvoudig faciliteren? Dit is het moment

Bij veel applicatieontwikkelingsorganisatie is het gebruik van ontwikkelings- en testomgevingen continu aan het groeien. Hierdoor kijken veel organisaties naar mogelijkheden om de time-to-market en kosten te reduceren omdat deze een steeds grotere druk uitoefenen op de organisatie en het IT-budget.Doorl

De test- en developmentprojecten van applicaties hebben steeds kortere doorlooptijden; ze worden sneller gestart en eerder afgerond. Bij het ontwikkelen van web- of mobiele applicaties of de configuraties van bijvoorbeeld Business Intelligence of SharePoint applicaties is het belangrijk dat nieuwe versies snel, efficiënt en flexibel kunnen worden getest en ontwikkeld.

De cloud voor applicatieontwikkeling
Met de cloud is het mogelijk snel en on-demand ontwikkeling- en testomgevingen als applicatieontwikkelaar zelf te ontwikkelen. Dit geldt voor zowel Microsoft-, OpenSource- als Third Party-technologieën.  De Cloud biedt – los van, of geïntegreerd met de bestaande IT-omgeving – alle opties voor een sterke oplossing. Aan de hand van deze oplossing kunnen kosten en de time-to-market drastisch worden verlaagd.

De voordelen van het opzetten van ontwikkelings- en testomgevingen in de Windows Azure Cloud en de koppeling met uw bestaande IT-omgeving zijn onder meer:

  • Continue beschikbaarheid;
  • Geen investeringen;
  • Altijd en direct opzegbaar
  • Er wordt betaalt voor wat er wordt gebruikt
  • Geen onderhoudsinspanningen;
  • Korte doorlooptijden van ontwikkelingsprojecten.

Starten met de Cloud
Onder meer vanwege de groei van het aantal applicaties en de steeds korter wordende levenscyclussen van deze applicaties worden er nieuwe eisen gesteld aan ontwikkelings- en testomgevingen. De ontwikkelingsteams willen altijd kunnen beschikken over standaard platforminrichtingen en ook zelf de omgevingen te bewerken. Door de testomgevingen naar de Cloud te brengen kan de ondersteuning van uw IT-organisatie worden verbeterd zonder dat de controle over de platformen verloren gaan.

Download de whitepaper
Aan de hand van de cloud in ontwikkeling en testing kunnen doorlooptijden worden verkort. Wilt u weten hoe dit kan? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Applicatieontwikkeling eenvoudig faciliteren? Dit is het moment.’.

Delen:

Gerelateerde artikelen