Meer kennis, meer kansen.

Objectief potentiele RMM-automatiseringsoplossingen evalueren

How to objectively evaluate potential RMM automation solutions

How to objectively evaluate potential RMM automation solutions

Het kiezen van een complete RMM (remote monitoring and management) automatiseringsoplossing die voldoet aan uw huidige én toekomstige behoeften is een van de belangrijkste beslissingen die u kan maken als Managed Services Provider. Het doel is om RMM-technologie te gebruiken om efficiëntie te leveren, zoveel mogelijk diensten te automatiseringen en doorlopende waarde aan je klanten te demonstreren.

Hoewel RMM-technologie van enorm belang is om dit doel te bereiken, definieert het niet een complete RMM-oplossing voor het leveren van winstgevende Managed Services. Niet als uw bedrijf ook behoeften heeft aan onder meer:

  • De mogelijkheid nieuwe bronnen van terugkerende opbrengsten te genereren
  • Het demonstreren van baanbrekende waarde aan nieuwe en bestaande klanten.
  • Het bereiken van 100% marktdekking door het verkopen aan alle MKB-types.

 

Gezien het belang voor het succes van uw bedrijf is het belangrijk de tijd te nemen voor het evalueren van potentiele RMM-oplossingen. Maar waar moet u beginnen? Wat definieert een volledige RMM-oplossing? Hoe kan u het kap van het koren scheiden? Op deze vragen krijgt u antwoord in deze whitepaper. In het specifiek zal deze whitepaper:

  • Sleutelcomponenten definiëren – waarop gelet moet worden – in een complete RMM automatiseringsoplossing
  • U een lijst van 94 specifieke vragen leveren die u kan gebruiken om objectief verschillende features van iedere RMM automatiseringsoplossing te evalueren. De vragen zijn gegroepeerd in 5 sleutel categorieën


Het hoofddoel van deze whitepaper is om u te helpen met vertrouwen een complete RMM automatiseringsoplossing te evalueren en kiezen die voldoet aan de specifieke behoeften van uw Managed Services bedrijf.

Download de whitepaper
De inzichten die worden gepresenteerd zijn gebaseerd op N-able’s werkervaring met meer dan 2.500 MSPs wereldwijd. De analyse en vraagstelling in deze whitepaper zijn van onschatbare waarde als u uw huidige RMM-software en vendor ondersteuningsbehoeften aan het herevalueren bent of wanneer u een IT-provider bent die de overgang wilt maken naar Managed Services. Wilt u de paper lezen? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘How to objectively evaluate potential’.

Delen:

Gerelateerde artikelen