Meer kennis, meer kansen.

Nieuwe uitdagingen met een hybrid-cloudomgeving

Datafabric: onmisbaar in een hybrid cloud

Datafabric: onmisbaar in een hybrid cloud

Dat IT-organisaties alleen verantwoordelijk zijn voor het managen en uitvoeren van IT-services is tegenwoordig niet meer aan de orde. Nu hebben bedrijven meerdere opties ten aanzien van waar en hoe ze IT-services afnemen. Het is niet meer nodig om te standaardiseren op één leveringsmethode of één provider voor de volledige organisatie.

Omdat bedrijven gebruik kunnen maken van een combinatie van interne en externe computingresources wordt het mogelijk gemaakt dat ze nu profiteren van nieuwe opties en concurrerende prijzen. Het resultaat is een snel veranderende IT –omgeving die wordt gekenmerkt door een mix met private- en publiccloudservices. Deze mix van een private- en publiccloud staat ook wel bekend als de hybrid cloud.

IT-organisaties zullen nu de rol van een broker, een tussenpersoon tussen providers en cloudservices aan moeten nemen omdat de hybrid cloud steeds meer de norm wordt. Om de data in hybride omgevingen te verbinden en beheren krijgen de IT-organisaties te maken met een aantal uitdagingen. Om optimaal te kunnen profiteren van voordelen van de cloud, zullen er manieren gevonden moeten worden om deze uitdagingen aan te pakken.

Download de whitepaper
Lees de whitepaper voor meer informatie over de toename van hybride IT-infrastructuren en hoe IT-organisaties hiermee om dienen te gaan. 

Delen:

Gerelateerde artikelen