Meer kennis, meer kansen.

Nieuwe troubleshooting- en capaciteitsmanagementfeatures voor Cisco’s ACI

In een recente software update heeft Cisco nieuwe capaciteitsmanagement en troubleshooting features toegevoegd aan Application Centric Infrastructure (ACI). ACI is Cisco’s Software-Defined Networking (SDN) oplossing voor datacenters. Deze nieuwe features zullen de volledige managementlevenscyclus van een ACI structuur verbeteren.

Nieuwe functies dankzij enquête

Uit een enquête van Enterprise Management Associates (EMA) is naar voren gekomen dat binnen SDN een groot gat valt als het gaat om management oplossingen. Vooral rond plannen, monitoren en troubleshooting in een SDN infrastructuur. EMA vroeg bedrijven om hun huidige networkplanning, -monitoring en troubleshooting tools te beoordelen op hun vermogen SDN te ondersteunen. Minder dan de helft van respondenten gaf aan dat hun tools deze technologieën volledig ondersteunen. Meer dan één derde gaf aan dat ze aparte managementtools nodig hebben voor SDN en een ander derde was onzeker of hun tools het aankonden.

Hierdoor besloot Cisco een nieuwe update uit te brengen met 2 nieuwe features. Een nieuw capaciteitsdashboard biedt de eindgebruiker een aantal nieuwe mogelijkheden zoals het eenvoudig inzien van de gebruikmaking van het ACI netwerk. Door de nieuwe troubleshooting-wizard is het voor de gebruiker eenvoudiger om problemen op de lossen door stap voor stap informatie op te halen om zo snel achter het probleem te komen.

Lees de whitepaper

Download de whitepaper voor meer informatie over deze update van Cisco’s ACI. Zo wordt dieper ingegaan op de 2 managementmogelijkheden die deze update met zich mee heeft gebracht.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen