Meer kennis, meer kansen.

Moderne applicatie ontwikkeling op AWS: best practices en ontwerppatronen

Een moderne 'cloud native' applicatie kenmerkt zich door het hoogst mogelijke gebruik van managed services. Tegenwoordig zien we bijvoorbeeld dat steeds meer organisaties ervoor kiezen om hun databaseserver te laten beheren door Amazon, in plaats van dat ze dat zelf doen. Daarnaast is ‘schaalbaarheid’ een belangrijk aspect van cloud native applicaties. Op deze manier zijn de kosten gelijk aan het gebruik en krijg je toch de mogelijkheid en kwaliteit die nodig is om grote pieken in de bezoekersaantallen op te vangen.

Met AWS heeft Sentia een partner gevonden die niet alleen naar de toekomst kijkt, maar ook haar diensten, tools en producten daarop aanpast. AWS biedt systemen aan die het mogelijk maken om 'klassieke' applicaties en infrastructure op een betrouwbare manier naar de cloud te brengen.

 

Met AWS kunnen nieuwe, innovatieve technieken worden toegepast die voorheen alleen ter beschikking stonden van de grotere spelers. Denk bijvoorbeeld aan:

- Event-gedreven architectuur

- Wereldwijde infrastructuur

- Machine learning

- Kwantumcomputers

Het is echter niet voldoende om alleen over de benodigde capaciteit te beschikken. U moet ook weten hoe u er het beste gebruik van kunt maken. Bovendien is het belangrijk om de nieuwe technologieën op een veilige manier te gebruiken. Sentia ziet het als haar taak om deze nieuwe technologieën te begrijpen en te vertalen naar een optimaal gebruik, zodat u een digitale leider kunt worden!

 

 

 

Delen:

Tags:

    Gerelateerde artikelen