Meer kennis, meer kansen.

Minder ontwikkeltijd met hybride cloudplatform

Softwareprovider EPAM Systems vernieuwt eigen IT-infrastructuur

Softwareprovider EPAM Systems vernieuwt eigen IT-infrastructuur

Het Amerikaanse IT-bedrijf EPAM Systems dat in 2013 op nummer 6 stond van de Forbes-lijst van snelstgroeiende techbedrijven, biedt een hybride platform voor het ontwikkelen van software. Het bedrijf zocht voor zichzelf een cloudplatform op basis van een geoptimaliseerde IT-infrastructuur, dat bovendien minder handmatig beheer vereiste.

Daarvoor ging EPAM in zee met HP.  Met behulp van de HP Enterprise Cloud Service Automation is het beheer van enkele duizenden servers vereenvoudigd. Ook is door het automatiseren van het systeem de ontwikkeling van nieuwe software veel sneller geworden.

De infrastructuur van EPAM is gebouwd uit drie lagen waarvan de bovenste en de middenlaag de kern van cloudplatform vormen. Op het bovenste niveau draait HPE Cloud Service Automation (CSA), EPAM Orchestrator systeem en een facturatiesysteem. Het middendeel bestaat uit HPE Operations Orchestration (OO).  En daaronder volgen de resources waaronder VMware vCenter, Microsoft SCVMM en Amazon Web Services.

Voor EPAM Systems betekent de nieuwe manier van werken vooral dat er veel minder medewerkers met het programmeerplatform bezig hoeven te zijn. Ook zijn ontwikkeltrajecten in de gevirtualiseerde omgeving verkort en is het platform veel gebruiksvriendelijker voor eindklanten.


Deze informatie is afkomstig van HPE. Door het achterlaten van uw persoonsgegevens, gaat u ermee akkoord dat HPE contact met u op kan nemen over de onderwerpen waarvoor u uw interesse kenbaar hebt gemaakt.
Bekijk, voordat u beslist, eerst het privacy-statement van HPE via deze link: https://www.hpe.com/uk/en/legal/privacy.html

Lees er alles over in deze whitepaper.

Delen:

Tags:

Gerelateerde artikelen