Meer kennis, meer kansen.

Management handboek voor een betere website en meer leads

Nu lead generatie, verkoop, klantcontact en educatie vooral online plaatsvinden is uw website strategisch geworden om succesvol zaken te doen.
Ook prospects doen vaak online research tijdens een selectieproces. Maar wordt u website wel gevonden en biedt uw website wel de mogelijkheden en ervaring die uw klanten als service of digitale ervaring verwachten. Als u twijfelt of uw website platform nog voldoet aan uw eisen en wensen, dan is het wellicht tijd om u te oriënteren wat kan en wat belangrijk is. Om u te helpen hebben wij een management handboek geschreven met praktisch advies over het evalueren van uw website platform vereisten.

Het bevat ook een eenvoudige checklist die u helpt te bepalen wat belangrijk voor u is en welke leveranciers daar het beste bij passen.

Download dit management handboek gratis om te leren hoe u;

- definieert wat de interne wensen en vereisten zijn en hoe zich dat vertaalt naar technologie
- mogelijke oplossingen vergelijkt op basis van 17 criteria, waaronder beveiliging, gemak van gebruik, hoe de website - integreert met uw CRM of andere software, webshop functionaliteit, SEO optimalisatie en meer.

Dit eboek wordt u aangeboden door Progress, leverancier van onder andere het CMS Sitefinity (link to www.sitefinity.com )

Delen:

Tags:

    Gerelateerde artikelen