Meer kennis, meer kansen.

Lifecycle Event Services – Ondersteuning voor de technologische levenscyclus

Support at every stage

Support at every stage

Als uw organisatie agressief wilt concurreren en sneller wilt groeien moet uw IT-omgeving continu optimaal presteren. Om dit te bereiken heeft uw organisatie expertadvies en goede technische ondersteuning nodig, tegen een prijs die past binnen uw budget – volledig aangepast aan de behoeften van uw organisatie.

Dit is precies wat Lifecycle Event Services bieden. Deze diensten leveren een end-to-end portfolio van services om uw organisatie te ondersteunen in ieder stadium van de technologische levenscyclus van uw organisatie. Lifecycle Event Services putten uit ontwikkelingen in support-op-afstand technologieën om uw organisatie efficiënte en voordelige ondersteuning te leveren. Deze Lifecycle Event Services zijn:

  • Gepersonaliseerd: Support waar, wanneer en hoe uw organisatie dat wilt.
  • Proactief: Producten, tools en technologie om te helpen problemen te vermijden en performance te verbeteren.
  • Simpel: Recht-door-zee supportkeuzes en één contactpunt voor alle supportbehoeften.

Organisaties vertrouwen op technologie om hun zaken efficiënt te runnen. Om competitief te blijven en te kunnen profiteren van nieuwe marktmogelijkheden, moeten organisaties op nieuwe manieren leren gebruik te maken van technologie.

Door samen te werken met technologie consultants en supportexperts kan een organisatie het maximale uit technologie halen om zo de organisatie te helpen groeien. Zo kan een organisatie gebruik maken van Lifecycle Event Services om de in-house expertise aan te vullen waar dit nodig is. Zo kan eenvoudig de return-on-investment en productiviteit worden verbeterd, de focus van resources worden gelegd op kernactiviteiten van de organisatie terwijl kosten en risico’s worden gereduceerd.

“De combinatie van gepersonaliseerde klantondersteuning met proactieve bewustzijn zorgt ervoor dat klanten altijd verbonden zijn”

Door technologie expertise te combineren met business intelligence kunnen service professionals organisaties helpen te voldoen aan hun evolutionaire behoeften.

Download de whitepaper
Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden van Lifecycle Event Services? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Support at every stage – HP Lifecycle Event Services’

Delen:

Gerelateerde artikelen