Meer kennis, meer kansen.

Je bedrijfsnetwerk veilig en snel laten meegroeien met jouw ontwikkelingen?

Je bedrijfsnetwerk veilig én snel laten meegroeien met jouw ontwikkelingen? Het is tegenwoordig niet makkelijk in de steeds veranderende markt. Ook niet voor RENOLIT Nederland. De door hen geproduceerde folies en slangen worden wereldwijd gebruikt door medische instellingen en farmaceuten. Dat betekent dat deze aan (inter)nationale richtlijnen moeten voldoen. Verandert de wetgeving of marktvraag? Dan moet de productiefaciliteit daar direct op kunnen inspelen, zeker omdat er 24/7 productie draait.

Daarbij lopen de productieprocessen van de fabrikant over een glasvezelnetwerk. Dat betekent dat er vanuit het kantoor werkorders over het bedrijfsnetwerk naar de fabriek worden gestuurd. Het ERP-systeem waarmee grondstoffen worden aangeroepen draait bovendien in Duitsland, waardoor er bij een uitval van het kantoornetwerk slechts 4 uur speling is voordat ook de productie stil komt te liggen. De behoefte aan een snel en redundant glasvezelnetwerk was dan ook groot.

RENOLIT schakelde CSN Groep - vanwege de betrouwbaarheid, passend aanbod en rol als regiepartner - in om het netwerk te vernieuwen, continuïteit te vrijwaren en veiligheid te garanderen.

Delen:

Tags:

    Gerelateerde artikelen