Meer kennis, meer kansen.

Intelligent threat prevention and incident response solution

Inbreuk op beveiliging van onderneming voorkomen

Inbreuk op beveiliging van onderneming voorkomen

Een inbreuk van de beveiliging kan een verwoestend effect hebben op iedere organisatie. Dit kan zorgen voor operationele problemen, gelekte data, reputatieschade en verschillende andere complicaties. Problemen die een grote business impact hebben. Om dit risico te minimaliseren is het noodzakelijk om een strategie te ontwikkelen waarbij dreigingen zo goed mogelijk kunnen worden voorkomen, en kunnen worden afgewend wanneer er toch een dergelijke situatie ontstaat.

Ontwikkelen van IT security strategie

IBM maakt het voor organisaties makkelijker om grote beveiligingsproblemen te voorkomen door met vergaarde cyber-aanval informatie in samenwerking met de organisatie aan tafel te gaan zitten. Het beveiligingsproces van de organisatie wordt geanalyseerd en bijgestuurd waar nodig zodat een waterdichte security ontstaat.

Download de whitepaper “Intelligent threat prevention and incident response solution“ waarin u meer informatie krijgt over de mogelijkheden die er zijn omtrent het voorkomen van inbreuk op de beveiliging van organisaties. Daarbij hoort ook een actieplan bij toch mogelijke inbraken.

Delen:

Gerelateerde artikelen