Meer kennis, meer kansen.

IDC Rapport over de uitfasering Windows Server 2003

Why You Should Get Current

Why You Should Get Current

Windows Server 2003 wordt in juli 2015 uitgefaseerd. De support en updates vanuit Microsoft zullen stoppen, en daarmee komt automatische de vraag op welke actie ondernomen moet worden. Dit besturingssysteem vormt immers voor veel bedrijven nog een belangrijk onderdeel van de infrastructuur. IDC maakt in dit rapport de afwegingen.

  • Noodzaak: Uiteraard wordt aandacht besteed aan de migratie inspanningen en investeringen die gepaard gaan met een upgrade. De technologie in Windows Server 2003 is echter dermate verouderd dat migratie naar een nieuwe versie niet alleen gerechtvaardigd is, maar feitelijk noodzakelijk.
  • Risico’s: Nieuwe versies beter voldoen niet alleen beter aan de hedendaagse eisen. Maar uiteindelijk zijn het de bedreigingen en risico’s die gepaard gaan met het verstrijken van de uitgebreide support voor Windows Server 2003 de echte redenen dat veel organisaties zullen gaan migreren.
  • Verbeteringen: Opvolgende producten bieden duidelijke verbeteringen ten opzichten van Windows Server 2003. Hoewel IDC erkent dat migratie inspanning en investeringen vergt, geloven zij dat er vele redenen zijn om te migreren vanuit Windows Server 2003.


Wilt u meer weten over de redenen om te migreren vanuit Windows Server 2003? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Windows Server 2003: Why you should get current’.

Delen:

Tags:

Gerelateerde artikelen