Meer kennis, meer kansen.

HP ConvergedSystem 500 for SAP HANA scale-up configurations

Transform your business with real-time data management

Transform your business with real-time data management

Transformeer informatie naar voordeel

Alhoewel SAP® oplossingen voor veel organisaties kritisch zijn voor hun missie, draaien in SAP omgevingen maar al te vaak databases die door teveel tools worden beheerd. Deze enorme complexiteit maakt het moeilijk om gegevens te delen, beheren en beschermen, waardoor de algehele waarde van bedrijfsinformatie afneemt.

Samenvattend: u kunt werken met HP, de enige speler met visie, architectuur, ervaring en blijvende service, om hiermee uw IT infrastructuur op het SAP HANA platform te vereenvoudigen. Ongeacht wat uw uitgangspositie of doel is, HP brengt u er heen door snelle implementatie, soepele migratie en grotere bedrijfscontinuïteit.

Binnen een portfolio van systemen die gemakkelijk te bestellen en te implementeren zijn en die de werklast optimaliseren, zijn de aanbiedingen van HP ConvergedSystem voor SAP HANA ontworpen voor uitmuntende prestaties en een ongeëvenaarde schaalbaarheid. En deze systemen zijn klaar voor SAP’s volgende generatie bedrijfsbundel, SAP Business Suite 4 SAP HANA (S/4HANA), waarmee uw IT omgeving wordt geoptimaliseerd en gemoderniseerd voor uw volgende stap in het SAP landschap.

Delen:

Gerelateerde artikelen