Meer kennis, meer kansen.

HP ConvergedSystem 500 for SAP HANA scale-out configurations

Transform your business with real-time data management

Transform your business with real-time data management

De afstand tussen de eisen van het bedrijfsleven en het aloude IT wordt steeds groter. Om bij te blijven hebt u nieuwe oplossingen nodig, waarmee uw IT personeel zich kan concentreren op het zoeken naar innovatieve manieren om de zakelijke waarde van informatie voor uw hele organisatie te optimaliseren, in plaats van een verouderde infrastructuur te blijven bijwerken.

HP en SAP®  hebben de handen ineen geslagen om HP ConvergedSystem 500 voor SAP HANA® te lanceren, dus u kunt gemakkelijk de snelheid van uw SAP HANA platform verhogen om gegevens om te zetten en daarmee de concurrentie voor te blijven. HP ConvergedSystem 500 voor SAP HANA is eenvoudig aan te schaffen, snel te implementeren, zeer doeltreffend en onderhoud en support zijn gemakkelijk.

Met HP kunt u erop vertrouwen dat u werkt met de enige speler met visie, architectuur, ervaring en blijvende service om uw IT infrastructuur op het SAP HANA platform te vereenvoudigen. Ongeacht uw uitgangspositie of doel, HP brengt u er heen door de snelle implementatie, soepele migratie en grotere bedrijfscontinuïteit.

Delen:

Gerelateerde artikelen