Meer kennis, meer kansen.

Managementadviezen voor een succesvol MDM programma

Hoe vermijdt u de 8 worst Practices in Master Data Management (MDM)?

Managementadviezen voor een succesvol MDM programma

Om de organisatie, functionele afdelingen én operationele systemen te voorzien van eenduidige data is een Master Data Management-programma essentieel. Een goed MDM-programma omvat niet alleen de juiste technologieën, maar ook de juiste processen en procedures.

Hub Designs is een vermaarde internationale consultancyonderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van kwalitatief hoogstaande MDM- en Data Governance programma’s. In opdracht van Information Builders, leverancier van de iWay Master Data Management Suite, een innovatieve technologische oplossing die de basis legt voor vele MDM-programma’s wereldwijd,  heeft Hub Designs de whitepaper ‘The 8 Worst Practices in MDM And How To Avoid Them’ geschreven. Zij omschrijven de acht belangrijkste valkuilen die zij in de praktijk tegenkomen bij het ontwikkelen en implementeren van MDM-programma’s. Bij elke valkuil delen zij ook best practices, zodat u deze valkuilen kunt omzeilen. Ook treft u een handige checklist aan met realistische tips om een succesvol MDM-programma te ontwerpen

Download de whitepaper
Download de whitepaper ‘The 8 Worst Practices In MDM And How To Avoid Them’ vandaag nog en ontdek de valkuilen waardoor bij andere organisaties de ontwikkeling en implementatie van een MDM-programma is vastgelopen. Met tips & tricks ontdekt hoe u deze valkuilen omzeilt. Tenslotte omvat de whitepaper een handige checklist met realistische handvaten  voor uw eigen MDM-programma. 

Delen:

Gerelateerde artikelen