Meer kennis, meer kansen.

Hoe profiteert Rijnstate Ziekenhuis van NetApp storage in een private cloud

Hoe profiteert Rijnstate Ziekenhuis van NetApp storage

Hoe profiteert Rijnstate Ziekenhuis van NetApp storage

Rijnstate biedt hoogwaardige ziekenhuiszorg in de regio Arnhem en de Liemers en is een ziekenhuis dat veel aandacht heeft voor het continu verbeteren van de geboden zorg en deskundigheid. Digitalisering speelt hier een belangrijke rol in. Binnen het ziekenhuis leefden er echter uitdagingen om haar datasets te beschermen tegen de gevolgen van dataverlies en datacorruptie. Deze beperking zorgde er onder andere voor dat het ziekenhuis nieuwe zorgsystemen als het EPD en de beeld-verwerkingssystemen PACS en Xcelera onvoldoende kon ondersteunen. Iedere keer wanneer er vanuit de gebruikers een vraag op het gebied van back-up of storage ontstond, werd er gekeken welke oplossing  op dat moment het meest geschikt was in de markt. Deze oplossing werd dan vervolgens aangeschaft. Dit beleid paste niet bij de ontwikkelingen binnen Rijnstate.

 

“We hebben al een flinke slag gemaakt met het EPD binnen Rijnstate en zijn nu enorme stappen aan het zetten in de verdere digitalisering van het ziekenhuis”, vertelt Christian van Nieuwenhoven, Adviseur Technische Projecten ICT bij Rijnstate. “Dit brengt ook steeds weer nieuwe behoeften op het gebied van storage en back-up met zich mee. Daar moeten we zo snel mogelijk op in kunnen spelen.”

 

Hoe heeft Rijnstate ziekenhuis haar bestaande back-up-omgeving herzien, om deze te toetsen aan de actuele wensen en eisen vanuit het ziekenhuis en de ontwikkelingen vanuit de markt?

 

Lees in deze case study de uitdagingen, oplossing en behaalde voordelen.

 

Ga naar de case study

Delen:

Gerelateerde artikelen