Meer kennis, meer kansen.

Hoe kan Rijnstate ziekenhuis sneller inspelen op vragen vanuit de zorg

Sneller inspelen op vragen vanuit de zorg

Sneller inspelen op vragen vanuit de zorg

Rijnstate biedt hoogwaardige ziekenhuiszorg in de regio Arnhem en de Liemers en is een ziekenhuis dat veel aandacht heeft voor het continu verbeteren van de geboden zorg en deskundigheid. Digitalisering speelt hier een belangrijke rol in. Binnen het ziekenhuis leefden er uitdagingen om haar datasets te beschermen tegen de gevolgen van dataverlies en datacorruptie. Deze beperking zorgde er onder andere voor dat het ziekenhuis nieuwe zorgsystemen als het EPD en de beeldverwerkingssystemen PACS en Xcelera onvoldoende kon ondersteunen.

“We hebben al een flinke slag gemaakt met het EPD binnen Rijnstate en zijn nu enorme stappen aan het zetten in de verdere digitalisering van het ziekenhuis”, vertelt Christian van Nieuwenhoven, Adviseur Technische Projecten ICT bij Rijnstate. “Dit brengt ook steeds weer nieuwe behoeften op het gebied van storage en back-up met zich mee. Daar moeten we zo snel mogelijk op in kunnen spelen.”

Binnen het ziekenhuis leefden er echter uitdagingen om haar datasets te beschermen tegen de gevolgen van dataverlies en datacorruptie. Hoe heeft Rijnstate ziekenhuis haar bestaande back-up-omgeving herzien, om deze te toetsen aan de actuele wensen en eisen vanuit het ziekenhuis en de ontwikkelingen vanuit de markt? Hoe kan Rijnstate haar IT budgetten transformeren van CAPEX naar OPEX door middel van betalen naar gebruik? En altijd voorzien zijn van de nieuwste technologie terwijl de data in eigen huis staat? Bekijk in de video hoe Rijnstate Ziekenhuis middels de inzet van private managed cloud services dit heeft kunnen realiseren.

Ga naar de video case study


 

Delen:

Gerelateerde artikelen