Meer kennis, meer kansen.

Het realiseren van de kracht van SDN met Virtual Application Networks

Voorkom dat innovaties achterblijven vanwege de netwerkomgeving

Voorkom dat innovaties achterblijven vanwege de netwerkomgeving

Veel bedrijven zijn niet in staat om te innoveren als gevolg van de vergrijzing van netwerkomgevingen. Netwerk ontwerp en architectuur zijn grotendeels onveranderd gebleven de afgelopen 10 jaar. Hoewel toepassingen en systemen ontwikkeld zijn om te voldoen aan de eisen van een wereld waarin realtime regeert, het onderliggende netwerk infrastructuur heeft geen gelijke tred gehouden.

 

Software Defned Networking (SDN) herdefinieert de manier waarop we denken over het netwerk en verwijdert de barrières voor innovatie door het geven van cloud providers en bedrijven volledige programmatische controle van een dynamische, samengevat zicht op het netwerk. Met Software Defined Networking technologieën kan de IT flexibeler worden door het opzetten van netwerkdiensten en automatisch controleren van het netwerk volgens high-level policies, in plaats van low-level netwerk apparaat configuraties.

 

Deze white paper geeft een inzicht van Software Defined Networking en hoe het gebruikt wordt om Virtual Application Networks strategie te realiseren.

 

Download nu de whitepaper

Delen:

Gerelateerde artikelen