Meer kennis, meer kansen.

Het juiste opslagplatform voor Splunk Enterprise

Hybride opslag

Hybride opslag

Ondernemingen die bij de tijd willen blijven, investeren in operationele analyse om de toenemende activiteiten en technische complexiteit in goede banen te kunnen leiden. Met behulp van operationele analyse bevorderen ze de efficiëntie, verbeteren ze de klanttevredenheid, vergroten ze de transparantie en zijn ze veerkrachtiger. Voor het verkrijgen van de voor de operationele analyse benodigde inzichten, moeten echter grote hoeveelheden informatie worden verzameld en opgeslagen. Bij dergelijke grote dataopslagvereisten staan ondernemingen voor de uitdaging om een opslagarchitectuur te kiezen die voordelig, schaalbaar en beheersbaar is, zonder dat daarbij de prestaties in het gedrang komen.

Red Hat heeft daarom Splunk® Enterprise geïntegreerd met Red Hat® Gluster Storage, zodat ondernemingen gemakkelijker en goedkoper kunnen profiteren van de voordelen van operationele analyse. Splunk Enterprise is een toonaangevend platform dat real-time operationele intelligence levert. Red Hat Gluster Storage is een softwaregedefinieerd opslagplatform voor bestanden, objecten en machine-to-machine data.

De samenwerking tussen Red Hat en Splunk heeft geresulteerd in een belangrijk nieuw alternatief voor ondernemingen die Splunk Enterprise inzetten voor operationele analyse. Splunk Enterprise maakt hybride opslag mogelijk door geïndexeerde gegevens te segmenteren in 'hot', 'warm', 'cold' en 'frozen' repositories genaamd 'buckets'. Red Hat Gluster Storage is uiterst geschikt voor het onderbrengen van Splunk Enterprise-data in 'cold' en 'frozen' buckets. De hybride opslagconfiguratie biedt het beste van twee werelden.

Delen:

Gerelateerde artikelen