Meer kennis, meer kansen.

Google paste in 2012 in totaal 37 keer zijn rankingmechanisme aan

8 tips voor 'topranking' door huidige zoekmachines

8 tips voor 'topranking' door huidige zoekmachines

Zoekmachines veranderen voortdurend hun algoritmen om te voorkomen dat websites onterecht hoog in de zoekresultaten naar boven komen. Maar daarmee veranderen de richtlijnen voor webontwikkelaars ook. De dingen zijn niet meer zoals ze waren, geldt in ieder geval voor specialisten in search engine optimalisation (SEO). Waren er vroeger nog veel handige trucjes om een makkelijk website bovenaan de organische zoekresultaten te krijgen, tegenwoordig worden die vrijwel allemaal afgedekt door de algoritmen waarmee zoekmachines als Google en Bing de relatieve waardering van de inhoud van websites beoordelen.

Om het ontstaan van nieuwe trucs te vermijden, veranderen de algoritmen ook regelmatig. Zo paste Google in 2012 in totaal 37 keer zijn rankingmechanisme aan.

Website-exploitanten willen echter toch hun site zo hoog mogelijk in de resultaten hebben, en op zijn minst voorkomen dat de presentatie en marketing van de site de ranking negatief beïnvloedt. Download de 8 tips voor de huidige zoekmachineoptimalisatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen