Meer kennis, meer kansen.

Geintegreerde application development en device management

Geintegreerde mobile application development en device management

Geintegreerde mobile application development en device management

Het is inmiddels wel duidelijk dat het gebruik van mobiele apparaten de laatste jaren enorm gegroeid is. Ook IT organisaties proberen gebruik te maken van deze trend. Niet alleen door bring-your-own-device (BYOD) strategieën te adopteren, maar ook door gebruik te maken van de groei in vraag naar mobiele applicaties. In de laatste drie jaar zijn meer dan 300.000 mobiele applicaties ontwikkeld.

De voordelen van mobile application development

Er zitten vele voordelen aan mobiele applicatieontwikkeling:

  • Op maat gemaakte applicaties kunnen bedrijfsspecifieke en –gerichte mogelijkheden opleveren om de bedrijfsproductiviteit en de klantbetrokkenheid te verbeteren.
  • Mobiele applicatieontwikkeling kan bijdragen aan betere klantenservice.
  • Aan de hand van mobiele applicatieontwikkeling kunnen organisaties zich onderscheiden van de concurrentie.

De vraag is echter hoe IT – die al worstelt met de uitdagingen van het beheren van een steeds mobieler wordende infrastructuur met een groeiende diversiteit en complexiteit – zorg kan dragen voor de security van mobiele apparaten en applicaties tijdens de cruciale ontwikkelingsfase. Bèta-applicaties moeten vertrouwelijk blijven om te diefstal van intellectueel eigendom en het lekken van onvoltooide versies te voorkomen.

Om deze zaken aan te pakken maken de meeste IT-organisaties gebruik van aparte mobiele applicatieontwikkeling en mobiele apparaat management tools. Hierdoor kunnen gaten ontstaan in de beveiliging van apparaten en applicaties.

Download de whitepaper

In deze whitepaper komen de uitdagingen van het beheren van mobiele apparaten aan bod. Daarnaast worden de securitygaten die kunnen ontstaan in het mobiele applicatieontwikkelingsproces besproken.

Ook worden de voordelen van het gebruik van geïntegreerde technologieën voor mobiele applicatieontwikkeling en mobiel apparaat management ten opzichte van aparte ontwikkeling en management tools. Aan de hand van deze whitepaper kan uw organisatie profiteren van BYOD en mobiele applicatieontwikkelingsomgevingen. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Download dan geheel vrijblijvend de engelstalige whitepaper ‘The value of integrating mobile application development and mobile device management’.

Delen:

Gerelateerde artikelen