Meer kennis, meer kansen.

Fysieke controle wireless signals verleden tijd

Use endpoints as sensors to help optimize your wireless network

Use endpoints as sensors to help optimize your wireless network

Vandaag de dag ervaren organisaties, zowel commercieel als overheidsorganisaties, een enorme groei in het aantal draadloze verbindingen en apparaten die een draadloze verbinding verlangen. Maar wat gebeurd er wanneer een draadloos apparaat zijn connectiviteit verliest? In de meeste kantoren betekend dit niet alleen een verlies aan connectiviteit maar ook een verlies aan productiviteit. In de retail kan een verlies aan connectiviteit dramatische gevolgen hebben: beperking op het gebied van sales, maar ook logistiek. In de financiële wereld kan een transactie foutlopen en in ziekenhuizen kunnen de gevolgen nog veel erger zijn.

Een effectieve oplossing is om het draadloze apparaat een actieve rol te geven in het netwerkmanagement. Wanneer de device informatie over connectiviteit en performance terug naar het datacenter kan sturen kan dit worden geanalyseerd door IT beheerders.  Op deze manier kan worden gezorgd voor betrouwbare verbindingen en permanente toegang zoals gewenst.

In de whitepaper “Use endpoints as sensors to help optimize your wireless network” wordt uiteengezet hoe fysieke controle van wireless points kan worden voorkomen door de inzet van de juiste tools. Specifiek wordt ingegaan op:

  • Managen van connectiviteit voor retail
  • Managen van connectiviteit voor financiële sector
  • Managen van connectiviteit in de zorg
  • Managen van connectiviteit bij productiebedrijven

Lees nu gratis de whitepaper waarin uitgebreid uiteengezet wordt hoe het netwerk management geoptimaliseerd kan worden. Dit wordt ondersteund met een schematische weergave.

Delen:

Gerelateerde artikelen