Meer kennis, meer kansen.

Forrester over de kosten, voordelen en risico’s aan Windows Server 2012 R2

The Total Economic Impact Of Microsoft Windows Server 2012 R2

The Total Economic Impact Of Microsoft Windows Server 2012 R2

In dit adviesrapport doet Forrester Consulting verslag over de bedrijfseconomische impact van migratie naar Windows Server 2012 R2 met System Center 2012 R2. Daarbij is wordt tevens aandacht besteed aan de Return On Investment (ROI) die gerealiseerd kan worden met deze upgrade.
Forrester heeft in de onderzoek zes representatieve klanten van Microsoft die inmiddels zijn gemigreerd uitgebreid geïnterviewd om de voordelen, kosten en risico’s van deze upgrade beter te begrijpen.

Voordelen van Windows Server 2012 R2
De voornaamste conclusie is dat Windows Server 2012 R2 en System Center 2012 R2 het eenvoudiger maken om infrastructuren te implementeren en schaalbaar te maken. De volgende voordelen worden met name genoemd:

  • Kostenbesparingen door onder meer Software-Defined Storage (SDS)
  • Verbeterde schaalbaarheid en prestaties bij grote workloads met ingebouwde virtualisatie
  • Verbeterde flexibiliteit en mobiliteit met Software-Defined Networking (SDN)

Klanten kunnen gebruik maken van deze features om allerlei soorten kosten te vermijden zoals software- en hardwarekosten, beheerkosten en storagekosten. Daarnaast kunnen diensten die worden geleverd aan klanten en werknemers worden verbeterd.

Deze studie richt zich op de upgrade naar Windows Server 2012 R2. Meer weten? Download dan geheel vrijblijvend het Forrester rapport ‘ The Total Economic Impact of Microsoft Windows Server 2012 R2’.

Delen:

Gerelateerde artikelen