Meer kennis, meer kansen.

Flexibel en schaalbaar omgaan met storage

Clustered Data ONTAP Operating System

Clustered Data ONTAP Operating System

Organisaties hebben te maken met een toenemende hoeveelheid data. Deze data moet opgeslagen worden maar de data moet ook beheerd worden en er moet een back-up gemaakt worden. Daarnaast wordt van organisaties verlangd dat zij, in verband met concurrentieoverwegingen, 24 uur per dag business kunnen doen en dus de data toegankelijk blijft.

Clustered Data ONTAP
Clustered Data ONTAP is ontworpen om downtime te voorkomen en de mogelijkheid te bieden om de infrastructuur te onderhouden zonder onderbreking van diensten en applicaties. Clustered Data ONTAP helpt bij het vereenvoudigen van de storage-omgeving alsmede het beheer van de storage omgeving.  Het is mogelijk om capaciteit toe te voegen aan de SAN en NAS omgeving wanneer de groei van een organisatie hier om vraagt.

Multi-Tenancy
Een storage cluster kan worden onderverdeeld in partities met eigen rechten en permissies. Deze Storage Virtual Machines (SVMs) kunnen gebruikt worden om individuele clusters te isoleren of het isoleren van individuele applicaties, werkgroepen, business units etc. Doordat SVM’s niet gebonden zijn aan een fysieke resource zijn SVM’s verplaatsbaar.

In deze korte whitepaper worden de voordelen van Clustered Data ONTAP uitgebreid uiteengezet en toegelicht. Na het lezen van de whitepaper is duidelijk in welke situatie Clustered Data ONTAP storage beheerders voordeel kan bieden.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen